Festival LOF

Mindfulness

genieten in het hier en nu

Op de laatste zaterdag van de zomervakantie laden we ons op tijdens LOF! Dit festival is er voor iedereen die geprikkeld wil worden, voor mensen die niet vies zijn van een beetje ‘Out of the Box’. Gewoon genieten in het hier en nu, in de natuur. De hele dag zijn er in en rondom de festivaltent verschillende activiteiten te beleven. 

Koop hier je tickets
LOF oostvaarderplassen almere

Activiteiten

op Festival LOF

- Acroyoga
- Creatieve workshops
- Terras
- Hoelahoep
- Lachworkshop
- Cacao ceremonie
- Ecstatic dance (silent disco)
- 5 ritmes dans 
- Akoestische muziek 
- Markt
- Soundhealing 
- Stembevrijding 
- Quantum vissticks -Nina Beem
- Mantra zingen
- Pop-up tentoonstelling: Van Zuiderzee tot inpoldering    

Koop hier je tickets
 • Interactieve lezing, Quantum Vissticks - Nina Beem

  Een lezing over de wet van aantrekking en synchroniciteit. Op ludieke wijze ga je mee op een innerlijk avontuur in de magische wereld van hartcoherentie, mentale repetitie, dankbaarheid en synchroniciteiten. En hierin krijg je krachtige creatie tools mee, deze kan je op je eigen- wijze toe passen in jouw leven.

 • Estatic Dance - Yarun Dee

  Je helemaal laten gaan. Dat kan bij Ecstatic Dance.Op een pure manier kom je samen met de muziek. Een dansreis zonder schoenen, zonder alcohol en zonder te praten. De enige manier van communiceren is met jouw lichaamstaal. Ecstatic Dance is een unieke danservaring. Samen creëer je een atmosfeer waarbinnen iedereen zich veilig en vrij voelt om te dansen, plezier te hebben, te ontdekken en kwetsbaar te zijn. 

Creatieve workshops

Bereikbaarheid

 • Met de auto of het Openbaar Vervoer

  Indien je met de auto naar Festival LOF komt kun je je auto gratis parkeren bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Navigeer naar Oostvaardersbosplaats 1, Almere. Kom je met het OV? Met de trein kun je uitstappen bij station Almere Oostvaarders en je reis verder te voet vervolgen. Met de trein kun je vanaf Almere centrum lijn M2 volgen. Stap uit bij bushalte Oostvaardersbuurt. Vanaf hier kun je je reis verder vervolgen. Plan je reis via 9292.nl. 

  Met de auto of het Openbaar Vervoer
 • TIER e-bikes

  Festival LOF is goed te bereiken met een e-bike van TIER. Je kunt je e-bike makkelijk parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplekken. Download de TIER app om gebruik te maken van de e-bikes en om de beschikbaarheid te bekijken. Ben je een nieuwe gebruiker? Dan krijg je 2 unlocks en 20 minuten gratis met code TIERNL2022. De code kan t/m 31 september geclaimd worden. Het rijtegoed is 14 dagen geldig vanaf de dag dat het geclaimd wordt. Geniet van de ritjes!

  TIER e-bikes