Bereikbaarheid

Beste bezoeker,

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is momenteel helaas gesloten vanwege de coronamaatregelen. De To Go service van Paviljoen de Oostvaarders is in het weekend geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Gelukkig is genieten van de mooie natuur tijdens een wandeling of fietstocht nog steeds toegestaan. Parkeren is bij ons gratis, daarna start je één van de wandel- of fietsroutes. Of kom langs om Perfect Earth Animals te vinden of te geocachen. 

Team Oostvaardersplassen Almere

De Almeerse kant

Wees welkom aan de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen. Op deze pagina vind je informatie over de bereikbaarheid van Oostvaarderplassen Almere. Het Natuurbelevingcentrum is dé plek waar jouw avontuur door de het natuurgebied begint. Op de begane grond van het Natuurbelevingcentrum zit Paviljoen de Oostvaarders. Ook deze contactgegevens vind je hieronder. 

Jouw startlocatie

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders

paviljoen de oostvaarders almere

paviljoen de oostvaarders almere

Paviljoen de Oostvaarders

Locatie - Hier vind je Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en Paviljoen de Oostvaarders.

Goed om te weten

© Marjolein den Hartog

Rustgebied tijdens wintermaanden

Tijdens de wintermaanden zijn het Oostvaardersbos en Kotterbos rustgebied voor de edelherten, Heckrunderen en konikpaarden. De gebieden zijn dan beperkt toegankelijk voor het publiek. Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders blijft altijd bereikbaar met de auto, voor fietsers en wandelaars. Het pad tussen de fietsbrug bij het Oostrandpark en het Natuurbelevingcentrum blijft open. Indien je vragen hebt over de bereikbaarheid, neem dan gerust contact met ons op. 

© Marjolein den Hartog

Toegankelijkheid

Kijk voor een overzicht van de toegankelijkheid per gebied op de overzichtskaart vam Staatsbosbeheer. Actuele informatie over de toegankelijkheid van het gebied kun je vinden op het boswachtersblog Oostvaardersplassen.

Bekijk nog meer