Arrangement

Waterrijk Nieuw Land

Kanovaren als onderdeel van arrangement Waterrijk Nieuw Land

Nationaal Park Nieuw Land bestaat voor een groot deel uit water. Geen wonder dus dat je je hier menig uurtje aangenaam op het water kunt vermaken.

Nationaal Park Nieuw Land bestaat voor een groot deel uit water. Geen wonder dus dat je je hier menig uurtje aangenaam op het water kunt vermaken. Bij dit arrangement combineer je fysieke inspanning in de vorm van een kanosafari over de slenk in het Hollandse Hout met ontspanning tijdens een busrit in de Nieuw Land Bus met VR-experience en een vaartocht met MS Nieuw Land.

Dit ga je doen

Kanosafari in het Hollandse Hout

1 Kanosafari over de slenk in het Hollandse Hout

Ga mee met de boswachter op een kanosafari over de Nieuwe Slenk in het Hollandse Hout bij Lelystad. Maak vanaf het water kennis met dit poortgebied van Nationaal Park Nieuw Land. De Nieuwe Slenk is een grote waterpartij midden in het dichte loofbos aan de rand van de Oostvaardersplassen.

Activiteit boeken

Lees meer over de kanosafari in het Hollandse Hout

MS Nieuw Land

2 Nieuw Land Experience Oostvaardersplassen - Lelystad

Ga mee met de Nieuw Land Experience en leer de Oostvaardersplassen van het Nationaal Park Nieuw Land op een bijzondere manier kennen. We halen je op bij het Bataviakwartier in Lelystad en nemen je vervolgens mee met de Nieuw Land Bus naar de Noordersluis. In de bus verrassen we je met een VR-beleving. Bij de Noordersluis stap je op de MS Nieuw Land en begint de vaartocht op weg en langs Nationaal Park Nieuw Land.

Activiteit boeken

Meer over de Nieuw Land Experience Oostvaardersplassen - Lelystad