Overnachten

Unieke eilandbelevenis

Op zoek naar een unieke eilandbelevenis? Of benieuwd naar het eilandleven op Marker Wadden? Op dit nieuwe stukje Nederland in het Markermeer vind je verschillende vogelsoorten. Het bijzondere natuurgebied is ver weg van alles en middenin de natuur. En je kunt er overnachten, in één van de vier energieneutrale eilandhuisjes. Weg van hectiek en drukte, een vakantie om nooit te vergeten.

Verblijven met luxe

Vol ontspanning

Ontdek een uniek nieuw natuurgebied vanuit één van de eilandhuisjes. De luxe en comfortabele inrichting zorgen ervoor dat je binnen echt even tot rust komt en niets tekort komt, terwijl buiten de natuur zijn gang gaat. En die ontdek je overdag met een duik in het Markermeer, wandelend over het strand en luisterend naar de verschillende vogelsoorten in het natuurgebied. Vergeet je verrekijker niet!

Bekijk de accommodaties

Zelfvoorzienend

Duurzaamheid centraal

Het haveneiland is toegankelijk voor publiek. Hier zijn verschillende voorzieningen gebouwd voor bezoekers. Duurzaamheid vind je terug in de bouw, materialen, nutsvoorzieningen en inrichting. De houten gebouwen zijn op het vasteland gebouwd en per schip naar de Marker Wadden gebracht om de natuur minder te verstoren. De nederzetting voorziet in eigen water, warmte en elektriciteit. Duurzame theorieën in de praktijk.

Meer informatie