Voor ondernemers

Samenwerken

Nationaal Park Nieuw Land is een nationaal park in ontwikkeling. Dat wil zeggen dat het nationaal park diverse fysieke projecten uitvoert voor nieuwe natuur en faciliteiten voor natuurbeleving, maar ook op het vlak van marketing & communicatie, educatie en onderzoek grijpen we samen nieuwe kansen aan. Samenwerking met recreatieondernemers en andere organisaties uit de regio is een belangrijk vertrekpunt hiervoor.

              

Denk met ons mee

Alle ideeën zijn welkom

Daarom nodigt Nationaal Park Nieuw Land recreatieondernemers en andere partijen uit om met ideeën te komen die natuurbeleving in het nationaal park nóg aantrekkelijker en avontuurlijker maken. Heb jij zo’n idee? Neem dan contact met ons op via info@nationaalparknieuwland.nl. Mogelijk kunnen we jou in contact brengen met andere organisaties of jou interesseren in het programma Gastheer van het Landschap.

Mail ons
Het Markermeer is een meer gelegen tussen Noord-Holland en Flevoland. Aan de noordoostelijke zijde grenst het aan het IJsselmeer, waarvan het eigenlijk het zuidwestelijk compartiment vormt, door een dijk daarvan afgescheiden. Het meer is driehoekig gevormd, 700 km² groot.

Word Nieuw Land gastheer

Promoot Nationaal Park Nieuw Land onder je gasten

In het najaar starten 25 Flevolandse recreatieondernemers met de IVN-cursus Gastheer van het Landschap. De ondernemers leren hoe zij een unieke natuurbelevenis kunnen bieden in Nationaal Park Nieuw Land.  Het is de eerste groep ondernemers die zich straks ‘Nieuw Land Gastheer’ mag noemen.

Gastheer van het Landschap Nieuw Land wordt aangeboden door: Nationaal Park Nieuw Land, Visit Flevoland en IVN.

Bekijk Gastheer van het Landschap

Samen aan een merk bouwen

Hoe meer we vertellen, hoe groter de impact

Belevenissen in Nationaal Park Nieuw Land zijn bovenal avontuurlijk en spannend. Er is aandacht voor hartelijkheid: toegankelijk, informeel en positief. Nieuwe belevenissen passen bij het karakter van het gebied en de waarden die het uitstraalt.

Om het verhaal van het gebied te vertellen, is het mooi als het ook zo beleefd kan worden. Hoe meer de belevenissen in en rondom Nationaal Park Nieuw Land het verhaal van het gebied laten ervaren, hoe intenser de kennismaking van bezoekers met dit specifieke gebied. Daarnaast kunnen arrangementen, evenementen en themaweken op het verhaal van Nieuw Land ontwikkeld worden. Dit biedt perspectief voor kansrijke samenwerkingen.

Nieuwsgierig naar de merkidentiteit, doelgroepen en verhaallijnen van Nationaal Park Nieuw Land? Check dan onze merkgids.

Bekijk hier de merkgids

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Nationaal Park Nieuw Land? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief voor professionals van Nationaal Park Nieuw Land. Deze wordt ieder kwartaal verstuurd.

Ben je nieuwsgierig naar de excursies en events die aangeboden worden in het nationaal park, meld je dan aan voor de bezoekersnieuwsbrief. Deze wordt voor iedere schoolvakantie verstuurd.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief