Sorry, deze deal is verlopen
Arrangement

Green Vibes over het water

De Lelystad Rib Experience neemt je mee op een onvergetelijke ervaring over het Markermeer! Blijf daarna heerlijk dineren en lekker slapen in Lelystad.

Het ‘Green Vibes over het water' arrangement bevat:
- Overnachten bij Hotel De Lange Jammer in "Flevoland stijl", namelijk in het thema van oude werkhuisjes
- Vaartocht over het Markermeer
- Inclusief gids over 'Verhaal van Flevoland'
- Bij te boeken: lunch of diner naar keuze 
Leuk om te weten: vanaf Almere kunnen bezoekers ook een arrangement boeken, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Marker Wadden.

Dit ga je doen

1 Overnachten

Ben je op zoek naar een sfeervol hotel in Lelystad? Neem dan eens een kijkje bij Hotel de Lange Jammer: een eeuwenoud en mooi gerestaureerd pand met 17 hotelkamers aan de haven van Lelystad. Vanaf dit hotel ben je in een paar stappen bij Club Port Side, waar vandaan de RIB Experience vaartocht vertrekt en waar je ook heerlijk kunt dineren.

Activiteit boeken

2 Vaartocht over het Markermeer

De RIB boot geeft mensen die houden van snelheid en avontuur de mogelijkheid om zich op een unieke manier over het water te verplaatsen. De RIB Experience begint in de haven van Lelystad, naast Club Port Side. Vanuit hier heb je een makkelijke verbinding naar Marker Wadden, Amsterdam, de Noord-Hollandse kustplaatsen, Marken, het IJsselmeer en de Randmeren. Het gevoel dat je krijgt als je met ruim 90 kilometer per uur over het water raast is niet met woorden te beschrijven, dat moet je gewoon zelf ervaren. Het interieur van deze RIB is zodanig uitgerust dat de hoogste golven getrotseerd kunnen worden. De enorme wendbaarheid in combinatie met de vele pk's geven een gevoel dat je niet snel weer zult ervaren.

Activiteit boeken

3 Dineren

Na een inspirerende dag op het water is het tijd voor een heerlijk diner. Bij terugkomst is het mogelijk om te genieten van een heerlijk diner of arrangement in samenwerking met Club Port Side. Club Port Side is gelegen in de Jachthaven Lelystad Haven, direct aan de hoofdsteiger. Zodra je over de dijk loopt waan je je in een totaal andere wereld.

Activiteit boeken