Arrangement

Green Vibes Sailing and Shopping

Overnacht in de zachtste bedden van heel Lelystad, geniet van de vrijheid van het open water op een traditioneel getuigd zeilschip & ga shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee met 250 internationale merken.

Ervaar als leuk compleet dagje uit de Gouden eeuw sferen zoals nooit tevoren. Geniet van de vrijheid van het openwater, waar de wind ons brengt met een prachtig traditioneel getuigd zeilschip en ga ook shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee met 250 internationale merken in stijl van een 17de-eeuws gebouwd fort. Bataviastad is een outlet vormgegeven als een koloniale nederzetting. Compleet met een zware stadsmuur, drie stadspoorten, autovrije klinkerstraten en een reeks individuele houten winkelgebouwtjes met kleurrijke topgevels die boven de vestingmuur van ruwe natuursteen uitsteken. Geniet van een tweedaagse special waarin je shoppen combineert met een heerlijke zeiltocht. 

Dit ga je doen

1 Ervaar een onvergetelijke zeilbelevenis

Begin of eindig uw dag op Zeilschip Bounty een in 2004 opnieuw gedoopt schip wat nu op unieke wijze de Nederlandse wateren bevaart als twee-mast brigantijn. Brigantijnen behoren tot het eerste type zeilschepen die in vroegere tijden vooral door piraten en smokkelaars werden gebruikt omdat ze snel en wendbaar zijn. Zo ook nu in de huidige tijden varen wij snel en wendbaar over de prachtige wateren met een echte kapitein aan het roer. Met de altijd hands-on-Deck mentaliteit mogen gasten altijd helpen met het hijsen van de zeilen of meehelpen de koers te behouden in de stuurhut. Met de echte Gouden Eeuw belevenis die wij aan boord bieden in een 21eeuws jasje is het voor iedereen mogelijk aan boord van het schip te genieten van alle luxe en comfort van het dagelijks leven. Aan de mooie open bar met ronduitzicht is het mogelijk naast koffie, thee, andere dranken ook heerlijke exotische drankjes te bestellen.

Mede de modern en volledig uitgeruste 21 eeuwse kombuis is het mogelijk om de meest bekende burger van de Nederlandse binnenwateren te bestellen de enige echte Bounty Burger.

We varen individuele tochten, groepen of touroperators tot 50 pers. 

Activiteit boeken

2 Coffee & Treat

Voor of na een prachtige zeiltocht kunt u lekker ontspannen en genieten van een heerlijke Coffee & Treat op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Met 250 internationale merken in stijl van een 17de-eeuws gebouwd fort is Batavia Stad Fashion Outlet de mooiste shop experience die u zult beleven. Bataviastad is een outlet vormgegeven als koloniale nederzetting. Compleet met zware stadsmuur, die stadspoorten, autovrije klinkersstraten en een reeks individuele houten winkelgebouwtjes met kleurrijke topgevels die boven de vestingmuur van ruwe natuursteen uitsteken. 

Activiteit boeken

3 Overnachting Leonardo Hotel

Het Hotel ligt middden in Lelystad, naast het Agora Theater, dat beschouwd wordt als een futuristisch architectonisch wonder. Leonardo Hotel Lelystad City Center ligt slechts vijf minuten lopen van het station en is perfect als je de hoofdstad van Flevoland wil bezoeken voor je werk of ontspanning. Een verblijf in een van de 86 kamers is even stijlvol als comfortabel door de inrichting in een blitse monochrome stijl. Met parkeer gelegeneid direct tegenover het hotel is het gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is volledig ingericht voor zakelijke evenementen en in het restaurant van het hotel kun je altijd iets eten. Je hoeft het hotel maar uit te gaan en je bent zo bij de grootste trekpleisters van de omgeving. Huur eens een fiets bij de hotelreceptie en binnen een half uur zit je middenin de prachtige natuur van natuurreservaat de Oostvaardersplassen. 

Activiteit boeken