Vrijwilligers gezocht

Ben jij een echt buitenmens? Vind je het leuk om mensen enthousiast te maken voor de natuur of steek je graag de handen uit de mouwen? Voel je je betrokken bij de natuur en het landschap in en rondom de Oostvaardersplassen? Kom dan ons team versterken bij Staatsbosbeheer of Stad & Natuur Almere! 

Wat bieden we?
Een inspirerende werkomgeving in een prachtig natuurgebied, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen. Leuke collega’s en informatieve team-bijeenkomsten en/of zo nu en dan een borrel. De benodigde verzekeringen, vergoeding en vrijwilligerskleding. Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Je begint met een proefperiode waarbij je met een ervaren vrijwilliger meeloopt. Eenmaal vrijwilliger dan ben je minimaal 4 keer per jaar beschikbaar voor één van de activiteiten.

Waar is het?
De locatie is: Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere.

Samenwerking
Aan de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen werken Staatsbosbeheer en Stad & Natuur samen. Afhankelijk van de functie word je vrijwilliger bij Staatsbosbeheer of Stad & Natuur. Vrijwilliger worden bij beide organisaties kan uiteraard ook. Het werkgebied is de Oostvaardersplassen.

Enthousiast geworden?
Meer weten of je aanmelden? Stuur een mail naar  info@oostvaardersplassenalmere.nl o.v.v. Vacature vrijwilliger @ Oostvaardersplassen Almere.