Arrangement

OP AVONTUUR IN DE ZOMERVAKANTIE

Arrangement Actief Nieuw Land

In het belevingsgebied Oostvaardersplassen Lelystad, onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land, kun je met gemak een dag vullen met sportieve activiteiten en buitengewoon dineren. Klaar voor een dagje 'Actief Nieuw Land'?

Begin je dag met een cruise op een E-chopper. Op deze stoere, elektrische chopper verken je het gebied om je heen op geheel nieuwe wijze. Je beweegt bijna geluidloos met zo’n 25 km/uur door de prachtige natuur. Een mooie snelheid om onderweg de planten en dieren in het nationale park te bewonderen. Om de dag avontuurlijk voort te zetten, vaar je daarna vanuit Lelystad Haven met een RIB-boot over het Markermeer. Terwijl het water onder je door glijdt en de wind door je haren wappert, kijk jij je ogen uit. Wat is het hier mooi! En wat zijn er veel verschillende vogelsoorten! Een enerverende ervaring rijker eindig je je dag bij een typisch Flevolands restaurant. Hier geniet je van een heerlijk diner, pal voor je neus bereid op open vuur. Hiervoor worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt, zodat je kennis maakt met het voedsellandschap van Flevoland, zoals sappige gele biet en mals gestoofd lamsvlees. Een smakelijke afsluiter van een actieve dag!

> > Bekijk hier een video-impressie van dit arrangement

De verschillende activiteiten uit dit arrangement zijn ook los te boeken! Dus combineer er zelf op los en stel je eigen avontuur in de zomervakantie samen!

Dit ga je doen

Cruise op de E-chopper langs de natuur

1 Cruise op de E-chopper langs de natuur

Je E-chopper huur je bij Toms Creek. Iedereen van 16 jaar of ouder met een (scooter)rijbewijs mag ermee de weg op. Op je E-chopper cruise je met zo’n 25 km/uur via diverse door de verhuurlocatie uitgestippelde routes van ongeveer 30 kilometer langs bossen, meren en de mooiste natuurgebieden. En het mooie is: Toms Creek zelf ligt ook midden in de natuur, dus je geniet van het begin tot het eind van je rit van de prachtige omgeving.

Activiteit boeken

Lees meer over Toms Creek

Cruise op de E-chopper langs de natuur

2 Vaar met de RIB-boot over het Markermeer

Als je van snelheid en avontuur houdt, dan mag je deze unieke vaartocht over het Markermeer beslist niet missen. De RIB-boot haalt met gemak een snelheid van 90 km/uur en stijgt daarbij zelfs een stukje uit het water, zodat je je kunt afvragen of je aan het varen bent, of aan het vliegen. In ieder geval giert de adrenaline door je lichaam, hoewel je weet dat je bij de schipper in veilige handen bent. Dit is pas watersport!

Activiteit boeken

Lees meer over Lelystad RIB Experience