Arrangement

Toms Creek Fishing & Outdoor Adventure

Toms Creek is een prachtig vormgegeven park met meerdere visvijvers. Midden in het poortgebied van Nationaal Park Nieuw Land, naast recreatieplas ’t Bovenwater en camping ’t Oppertje. Een perfecte locatie voor zowel de visser als de recreant!

Beleef bij Toms Creek jouw visavontuur. Kom vissen op één van onze 15 visvijvers met forel of steur, karper en meerval. In de shop vind je alle benodigdheden voor het vissen. Er is een grote horeca met terras voor een lekker hapje & een drankje. De uitgebreide menukaart brengt voor ieder wat wils. Van ontbijt, lunch en diner tot late night snacks. Ook is het eten & drinken makkelijk vanaf jouw visplek te bestellen via de QR code bij de visstek. Naast het ruime aanbod aan visactiviteiten zijn er ook andere outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een E-chopper tour door de Oostvaarderplassen of buks- en bijlwerpen. 

Dit ga je doen

1 Avontuurlijk vissen

Kom vissen op onze avonturenvijver vol met steur, karper en meerval! Een echt avontuur, want je weet namelijk niet wat je naar boven haalt! Na de vangst en natuurlijk het fotomomentje zet je de vis weer terug in het water. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, we helpen je graag op weg. Ook kun je een viscoach inhuren die je begeleid bij het vissen. Je mag je eigen hengel meenemen, ook is er een hengel te huur.

Activiteit boeken

2 E-chopper tour Oostvaardersplassen

Ga lekker vrij toeren en ontdek National Park Oostvaardersplassen per E-chopper! • Huur een E-chopper en tour 2,5 uur lang door het natuurgebied • Het perfecte uitje tijdens een mooie dag • Samen eropuit met je familie, vrienden of collega's.

Activiteit boeken