Arrangement

Ultieme natuurbeleving

Beleef een hele dag in Nationaal Park Nieuw Land

In de ochtend begin je met een lunch in de Oostvaardersplassen. In de middag ga je met een prachtig zeilschip het Markermeer op. Je overnacht in de natuur omringd door het geluid van vogels.

LET OP: Je kunt er zelf voor kiezen om één, meerdere of alle activiteiten te boeken. Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Lunchen bij Buitencentrum Oostvaardersplassen

Je begint met een lunch bij Buitencentrum Oostvaardersplassen. Vanuit hier kan je op zoek naar de zeearend. Een wandeling door de Driehoek, op naar de grote observatiehut De Zeearend. Vanaf daar kijk je vrij uit over de Oostvaardersplassen. De Driehoek is een voormalig wilgenbos met grazende dieren. De wilgen gaan ten onder door ouderdom en ziekte, en begrazing. Daardoor komt er meer licht op de bodem en groeien er nieuwe struiken. Dit is goed te zien tijdens de wandeling. Als je goed kijkt, zie je verschillende vogels. En wie weet kom je nog een groepje grazers tegen om van afstand te bekijken.

2 Vaartocht Marker Wadden

In de middag ga je op luxe en comfortabele wijze op ontdekkingsreis! Ontdek het nieuwste stukje Nederland en ervaar een unieke expeditie op een prachtig mooi, dwarsgetuigd traditioneel zeilschip: De Bounty! Onze zeiltochten langs en naar de Marker Wadden zijn één van de beste manieren om dit nieuwe stukje Nederland te verkennen!

Boek nu

3 Overnachten bij Onze Kamers

Je verblijf verlengen? Blijf dan overnachten bij Onze Kamers. Omringd door het geluid van vogels. Het erf is landelijk gelegen, is voorzien van een zwembad en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied. Huur de volgende dag een (electrische) fiets en kies voor één van de mooie fietsroutes door Nationaal Park Nieuw Land.

Boek nu