Arrangement

Mountainbike beleving

Een echte beleving voor mountainbikers

Op de eerste dag mag je fietsen op het unieke overdekte mtb-parcour van Indoor Mountainbike. Je blijft slapen in een trekkershut en op de tweede dag maak je een mooie route langs de Oostvaardersplassen.

LET OP: Je kunt er zelf voor kiezen om één, meerdere of alle activiteiten te boeken. Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Overdekt mtb-parcour

Op de eerste dag mag je fietsen op het unieke overdekte mtb-parcour van Indoor Mountainbike in Almere. Train hier je skills, al dan niet met ondersteuning van een instructeur.

Boek nu

2 Slapen in een trekkershut

Als uitvalsbasis overnacht je op Buytenplaets Suydersee in een gezellige trekkershut. Het is een heerlijke uitvalsbasis om na een dag fietsen tot rust te komen en de dag nog eens opnieuw te beleven. Je fiets kan worden schoongemaakt en evt. gerepareerd.

Boek nu

3 Route Oostvaarderstrappen

Op de tweede dag maak je een mooie route; de Oostvaarderstrappen. Fietsend op de dijk voel je de pioniersgeest van de gelukszoekers die het land hebben aangelegd; het grootste kunstmatige eiland ter wereld. Vanaf hier zie je hoe diep het nieuwe land onder de zeespiegel ligt! Je duikt het Horsterwold in en scheert langs de Veluwerandmeren om de acht kilometer lange route door de nieuwe natuurstrook tussen Zeewolde en Almere te fietsen. In de finale van je rit mag je genieten van de Oostvaardersplassen.

Bekijk de route