Arrangement

Wandelen, varen én overnachten

Wandelen, varen én overnachten op de bodem van de zee

Flevoland is ontstaan vanuit de Zuiderzee. Met een groep kan je dit man-made land ontdekken door te gaan wandelen, varen en overnachten op de bodem van de zee.

LET OP: Je kunt er zelf voor kiezen om één, meerdere of alle activiteiten te boeken. Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Ga op zoek naar de Zeearend

Een wandeling door de Driehoek, op naar de grote observatiehut De Zeearend. Vanaf daar kijk je vrij uit over de Oostvaardersplassen. De Driehoek is een voormalig wilgenbos met grazende dieren. De wilgen gaan ten onder door ouderdom en ziekte, en begrazing. Daardoor komt er meer licht op de bodem en groeien er nieuwe struiken. Dit is goed te zien tijdens de wandeling. Als je goed kijkt, zie je verschillende vogels. En wie weet kom je nog een groepje grazers tegen om van afstand te bekijken.

Bekijk de route

Rib Experience

2 Marker Wadden Expeditie

Met een groepje van 8-10 personen sta je klaar op de kade van Lelystad Haven Jachthaven. De schipper die je naar de nieuwe eilanden Marker Wadden zal brengen legt de veiligheid aan boord uit. Met een lichte adrenalineboost stap je aan boord van de grote RIB boot.

Boek de expeditie

3 Kies jouw unieke overnachting!

Van pipowagens tot tipitenten en van kajuitboot tot boomhut, ontdek alle bijzondere overnachtingen. Sluit als groep samen de dag af bij het kampvuur om daarna heerlijk in slaap te vallen in je eigen bijzondere accommodatie.

Boek de accommendatie