Arrangement

Groepsuitje spel en natuur

Een compleet actief dagje uit in de Oostvaardersplassen

Het ideale personeels- of vriendenuitje. Vanaf Bataviahaven start de bustour naar Oostvaardersplassen. Daar start de rondleiding door de Oostvaardersplassen. Daarna staat de vaartocht op het programma. Je sluit de dag af met de ‘Wild Games’ bestaan uit een combinatie van boogschieten, bijlwerpen en buksschieten.

Dit ga je doen

1 Oostvaardersplassen Polder Experience

Vanaf Bataviahaven start de bustour naar Oostvaardersplassen. Daar start de rondleiding door de Oostvaardersplassen. Daarna staat de vaartocht op het programma. Beleef de unieke ontstaansgeschiedenis van Flevoland en de Oostvaardersplassen ter land, ter zee en virtueel door de lucht met de Oostvaardersplassen Polder Experience.  

Boek nu

2 De ‘Wild Games’

In de middag staat er een activiteit op het programma. De ‘Wild Games’ bestaan uit een combinatie van boogschieten, bijlwerpen en buksschieten. Schiet onder professionele leiding op een schietbaan. Na de uitleg en het inschieten is het doel om met het team zoveel mogelijk punten te scoren met een beperkt aantal pijlen en kogels. Op het park zijn meerdere (overdekte) terrassen met zitjes waar je heerlijk kunt vertoeven. Vanaf de terrassen heb je prachtig uitzicht over de vijvers. Bestel een lekker kopje verse bonenkoffie, kom gezellig borrelen of een lekker hapje eten.

Boek nu