Arrangement Onverwacht Nieuw Land

In het belevingsgebied Marker Wadden, onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land, kom je onverwachte pareltjes tegen op het gebied van natuur, shoppen en overnachten.

Hoe ziet jullie dag eruit?

Je dag begint in Bataviahaven, waar je aan boord gaat van de veerdienst naar Marker Wadden. Deze nieuwe natuureilanden zullen je verrassen en verbazen met hun schoonheid. En de vaartocht erheen is al net zo mooi. Lopend over het vlonderpad kun je de indrukwekkende uitkijktoren Steltloper niet missen. Beklim hem en geniet van het uitzicht. Terug in Lelystad blijf je je verbazen: wie had gedacht dat er in Batavia Stad Fashion Outlet zoveel te zien en te doen is? En niet te vergeten: dat je er zoveel toffe dingen met hoge korting kunt kopen? Net bekomen van je  winkeltrip en volbeladen met koopjes eindig je je dag met een hapje en drankje bij Onze Kas, een onverwacht gezellige combinatie van horeca- en overnachtingsgelegenheid. Rust hier lekker uit en maak plannen om morgen nog zo'n onvergetelijke dag in Nationaal Park Nieuw Land door te brengen!

De verschillende activiteiten uit dit arrangement zijn ook los te boeken! Dus combineer er zelf op los en stel je eigen avontuur in de zomervakantie samen!

DIT GA JE DOEN

Ga met de veerdienst naar Marker Wadden

De veerdienst naar Marker Wadden vaart dagelijks en brengt je in ongeveer een half uur vanuit Bataviahaven naar de eilanden. Er vaart een vaste veerdienst naar Marker Wadden: de Aquashuttle van Blue Amigo. Natuurmonumenten verzorgt de ticketverkoop voor deze veerdienst, die al een belevenis op zich is. En het mooie is: je krijgt ruim de tijd om Marker Wadden te verkennen, want je retourticket geeft je maar liefst vijf uren op het eiland.

Lees meer en reserveer de veerdienst naar Marker Wadden

Ontdek Marker Wadden, het nieuwste stukje Nederland

Eenmaal op Marker Wadden gaat het avontuur verder. Grijp deze kans en ontdek zelf dit nieuwste stukje Nederland. Geniet van de weidsheid van de eilanden, maak een heerlijke wandeling over het vlonderpad, spot de vogels en zie hoe de nieuwe natuur hier ontluikt. Het is nog een enorm weids, leeg landschap waar de natuur tot ontwikkeling komt en vogels massaal neerstrijken. Vanaf de indrukwekkende uitkijktoren Steltloper kijk je je ogen uit. Bij goed weer zie je zelfs Amsterdam liggen, dat zich ruim 40 kilometer verderop bevindt. Je kan op Marker Wadden zelf op avontuur gaan, zonder gids. 

 

Lees meer over Marker Wadden

Shop op de bodem van de voormalige Zuiderzee bij Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet biedt een unieke shopervaring nabij de natuur: je kunt er voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Het ligt aan het Markermeer in Lelystad, pal naast de haven van waaruit de veerdienst naar Marker Wadden vertrekt. Er zijn meer dan 250 nationale en internationale merken en een ruime keuze aan stijlvolle collecties te vinden in Batavia Stad Fashion Outlet en de winkels bieden altijd 30% tot 70% korting. Je kan in Batavia Stad Fashion Outlet op eigen gelegenheid gaan shoppen; reserveren is niet nodig!

Meer informatie over Batavia Stad Fashion Outlet

Geniet na en rust uit bij Onze Kas in landelijk Lelystad

Onze Kas is een veelzijdige horeca- en overnachtingsgelegenheid op een onverwacht mooie locatie in de landelijke omgeving aan de rand van Lelystad. In de HorecaKas geniet van je van koffie/thee, ontbijt, lunch en een borrel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, tot een verwarmd buitenzwembad met jetstream aan toe! Ben je na een dag Nationaal Park Nieuw Land verkennen nog niet moe of wil je na je overnachting de dag actief beginnen: ga dan (hard)lopen of fietsen op een van de vele mooie paden in de omgeving.
 

Meer informatie en reserveren bij Onze Kas

Bekijk hier de video impressie van dit arrangement!

Ook interessant