Lekker bijkletsen in de natuur

In het belevingsgebied Oostvaardersplassen Almere, onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land, kun je met gemak je vrije tijd vullen met stijlvolle activiteiten, consumpties en overnachtingen. Klaar voor een dagje 'Stijlvol Nieuw Land'?

Hoe ziet jullie dag eruit?

Wat te denken van het volgen van een yogales, midden in de natuur en in de buitenlucht? Zowel inspannend als ontspannend: een heerlijk begin van je dag. Boek een instructeur en leg je matje maar klaar in het gras! Daarna geniet je in alle luxe van een high tea in Paviljoen de Oostvaarders. Hier word je verwend met overheerlijke en prachtig geserveerde zoete en hartige lekkernijen, uiteraard in combinatie met diverse verkwikkende kopjes thee. Ben je na een paar uurtjes uitgegeten en -gedronken, maak dan een wandeling langs de Oostvaardersplassen Almere. Pal voor Paviljoen de Oostvaarders staat een TOP (toeristisch overstappunt) met daarop een kaart en diverse bewegwijzerde wandelroutes in de omgeving. Vergeet vooral niet om je heen te kijken, want de vogels (kluten, brandganzen, zeearenden) en heckrunderen die je kunt bewonderen, zijn echt de moeite van het spotten waard. Wil je je dag helemaal in stijl afsluiten? Huur dan een lodge bij Life Contains Beautiful Things, een B&B in Almere, waar je niet alleen kunt overnachten, maar ook de wijn van hun eigen stadswijngaard kunt proeven. Dat is toch de perfecte afsluiting van deze dag?!

De verschillende activiteiten uit dit arrangement zijn ook los te boeken! Dus combineer er zelf op los en stel je eigen avontuur in de zomervakantie samen!

DIT GA JE DOEN

Yogales bij de Oostvaardersplassen

Tineke en Nikè van YogaharTlopen organiseren graag (yoga)lessen, cursussen en (sport- en meditatie)evenementen in de natuur. Hun bedrijfsnaam YogaharTlopen is dan ook ontstaan uit de activiteiten 'lopen met je hart' (wandelen of hardlopen) in combinatie met yoga-oefeningen. Ze gebruiken wat ze in de natuur tegenkomen als aanleiding voor specifieke oefeningen. Juist de unieke elementen van de natuur zijn belangrijk in hun trainingen en daar vertellen ze hun deelnemers dan ook graag over.

 

Lees meer en reserveer yoga in de Oostvaardersplassen

High-tea met uitzicht op unieke moerasvogels

In het markante gebouw Paviljoen de Oostvaarders, aan de rand van de Oostvaardersplassen Almere, kun je heerlijk eten en drinken met uitzicht op de prachtige natuur. Zie de vogels voorbij vliegen en de heckrunderen grazen terwijl je geniet van een overheerlijke high tea na je yogales in de natuur. De zoete en hartige hapjes worden prachtig uitgeserveerd en zijn ieder seizoen weer anders, een ware traktatie! Hier kun je rustig en uitgebreid van genieten, terwijl je bijkomt van de inspanning van je yogales in de natuur.

 

 

Lees meer en reserveer jouw high tea

Wandelen in de Oostvaardersplassen Almere

Pal voor Paviljoen de Oostvaarders staat een TOP (toeristisch overstappunt) met daarop een kaart en diverse bewegwijzerde wandelroutes in de omgeving. Vergeet vooral niet om je heen te kijken, want de vogels (kluten, brandganzen, zeearenden) en heckrunderen die je kunt bewonderen, zijn echt de moeite van het spotten waard. Je kan op eigen gelegenheid een prachtige wandeling maken in de Oostvaardersplassen; reserveren is niet noodzakelijk.
 

Meer informatie over TOP Oostvaardersplassen Almere

Overnachten in de wijngaarden

Op een prachtige en unieke locatie middenin de natuur van Flevoland vind je de stadswijngaard en Bed & Breakfast van Life Contains Beautiful Things (LCBT). De B&B bestaat uit 3 afzonderlijke boutique-lodges voorzien van alle gemakken en luxe, gelegen in hun eigen stadswijngaard. Totale rust en beleving van de natuur, maar toch dichtbij het centrum van Almere. Of je nu met een heerlijk glas wijn van de eigen druiventeelt neerploft op het terras voor je lodge óf met je benen in het water op de rand van het zwembad gaat zitten, een verblijf bij LCBT is altijd een beleving!
 

Lees meer en reserveer bij B&B Life Contains Beautiful Things

Bekijk hier de video impressie van dit arrangement

Ook interessant