Escape Route

Betreed Nationaal Park Nieuw Land: een magisch stukje natuur dat de mens heeft ontwikkeld. In het Kotterbos ligt een mysterie verborgen dat alleen de meest vastberaden ontdekkingsreizigers kunnen ontrafelen. Tijdens de Escape Route ga je op zoek naar het team dat het grootste man-made natuurgebied ter wereld heeft gemaakt. Maar wees gewaarschuwd, de tijd tikt genadeloos weg! Alleen de slimste en snelste zullen slagen in hun missie om het complete team te vinden. Lukt het je niet, dan blijf je voor altijd ronddolen in dit woud, of misschien erger, verdrink je, omdat dit gebied dan nooit ontstaan zou zijn.

Escape Route Nieuw Land

Tijdens dit bijzondere spel ga je op zoek naar Escape Boxen die je alleen met een speciale sleutel kunt openen, voer je daar de opdrachten uit en volg je de hints langs de route. Onderweg ontrafelt zich het verhaal over het ontstaan van Nationaal Park Nieuw Land en kom je oog in oog te staan met ingenieur Lely. Wanneer je de opdracht haalt en je de teamleden verzamelt red je Nationaal Park Nieuw Land van de ondergang. 

Praktische informatie

  • Kosten: € 95,- per groep
  • De route is ongeveer 5 km lang.
  • Je hebt een opgeladen mobiele telefoon nodig en het materiaal dat je onderweg tegenkomt.
  • Aantal personen: De missie kun je alleen voltooien met minimaal 2 mensen. De beleving is het leukst als een groep niet groter is dan 7.
  • Startpunt: De sleutel en de startcode haal je op bij Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders op Oostvaardersbosplaats 1. De start van de Escape Route is 2 km verderop, bereikbaar per voet, fiets of auto.

De Escape Route is te boeken op woensdag tot en met zondag. 

Boek je ticket!
Escape Route 1